0

Opblaasbare Vibrators

Opblaasbare Vibrators

Opblaasbare vibrators zijn ideaal voor de fijnproever die zelf nauwkeurig de dikte van de piemel wil bepalen, of zelf in de dikte wil kunnen variëren met het bijbehorende handpompje. Denk hierbij niet aan een fietspompmodel, want het is een knijpballetje dat je heel simpel met je vingers kan bedienen. Hiermee bepaal je dus helemaal zelf wanneer er lucht wordt bijgevoegd, met een lichte kneep in het knijpballetje kun je jezelf telkens blijven opgeilen naar een nieuwe boost…

Doordat de inhoud met lucht wordt ingeblazen, is een opblaasvibrator zowel anaal als vaginaal goed te gebruiken. Door middel van het opblazen kan voor anale seks je anus even wennen aan de flexibiliteit van dit type vibrator, dat werkt ontspannend. Je kan immers net als bij een luchtbed de vibo in één keer volledig oppompen, maar ook voor 60 of 80 procent. Net wat je het lekkerst vindt!

Er is een ruime keuze bij de vibo’s met een pompje. Handig zijn de modellen die je kan vastzetten met een zuignap op bijvoorbeeld een stoel, zo kun je je beter ontspannen bij je solo’tje. Ook kiezen sommige klanten voor opblaasbare strap-on vibo’s.