0

Glazen Vibrators

Glazen Vibrators

Wist je dat er vele liefhebbers zijn voor een vibrator van glas? Een glazen vibrator is ten eerste geen poreus materiaal, wat de hygiëne en veiligheid ten goede komt. Bovendien neemt glas heel gemakkelijk een andere temperatuur aan. Dus houd je van warm of van lekker koud als contrast? Met een glazen dildo kun je dit eenvoudig aanpassen.

Bovendien zijn glazen dildo’s esthetisch prachtig om te zien, ze liggen lekker in de hand en zijn met elk soort glijmiddel te gebruiken. Afwassen kan met een speciale dildocleaner of met een zacht sopje met lauwwarm water. Je zult van deze glass collectie gaan houden. Het materiaal zorgt namelijk voor unieke sensaties die je zal willen blijven testen en beleven. Berg je glazen toverstaf wel stof- en stootvrij op, voor keer op keer optimaal plezier!

Leg je glazen vibo ook eens een paar minuten in de ijskast of houd hem onder de warme kraan. Kies voor subtiele stimulatie, de prachtige slanke modellen met ribbels of voor het ruigere werk met dikke zware stampers. Penetreren wordt met dit fijne natuurlijke materiaal een sensatie die je niet snel zal vergeten.