0

Dubbele Vibrators

Pair Vibrator

€ 49,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
SVAKOM - Erica Panty Vibrator - Roze

€ 69,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Raving Rabbit Vibrator - Paars

€ 34,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Easy Choice - Vibrerende Dubbele Stimulator & Glijmiddel - Gift Set

€ 24,90 € 39,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis
Proposition

€ 37,99

Voor 22:30 uur besteld, maandag in huis

Dubbele Vibrators

Kun je ooit te veel genieten? Het antwoord is natuurlijk 'nee'! Denk daarom ook eens aan een dubbele vibrator: dubbele fun voor jou, of met je man of met je vrouw. Veel van onze dubbele high tech massagestaven zijn voorzien van een afstandbediening. Ze zijn traploos regelbaar, zodat moeiteloos de toppen van wederzijds en/of uniek genot bereikt kunnen worden.

De modellen met clitstimulator zijn uiteraard ideaal voor die spannende momenten waarin je als vrouw alle hoeken van het lichamelijke genot wilt ontdekken. Je hoeft alleen nog maar te bedenken of je de snelheden gelijk zet, of jezelf en je lichaam heerlijk uitdaagt door de beide 'armen' op verschillende snelheden te laten trillen en schokken. Pas op, een multi-orgasme ligt zo wel heel vaak op de loer…

Uiteraard kennen we ook de dubbele modellen, waarbij de gevoelige 'backside' niet wordt vergeten. Vaak is de anale kant iets slanker uitgevoerd, zodat penetratie van beide gevoelige gaatjes eenvoudig en diepgaand effectief bereikt kan worden. Deze modellen zijn bij dames en heren bijzonder in trek. Wil jij of willen jij en je partner nu eens helemaal als een raket gaan? Kijk dan eens naar onze 'drievoudige' modellen, waarbij drie (!) erozones tegelijk gestimuleerd worden. Dit zijn unieke speeltjes voor de wat gevorderde gebruiker van de trilstaven.