0

Aluminium Vibrators

Aluminium Vibrators

Aluminium is net als glas een materiaal dat je niet meteen aan intimiteit en genot doet denken. Toch heeft dit duurzame, niet-poreuze materiaal vele voordelen waar je van tevoren niet meteen aan zou denken. Ook met deze metalen toverstaven liggen temperatuurspelletjes weer binnen handbereik. Want wil je een koude stimulans of een wat warmere insteek? Met je alu-vriendje is dit allemaal mogelijk.

Een topper in onze webshop is de clitstimulator. Dit is een trilstaafje waarbij je sensaties kunt beleven alsof er een engeltje (of een bengeltje) een razendsnel tongetje over je meest intieme plekje laat gaan. Pas op want bij deze zeer geavanceerde genotstaf ligt verslavingsgevaar op de loer... Je zal de sterretjes voor je ogen uiteen zien spatten!

Niet voor niets maken ze vliegtuigen van aluminium. Dus ook jouw cyber genotsbrenger ligt licht in de hand en is daardoor bijzonder makkelijk en ook langdurig te hanteren. Wees echter voorbereid op de intensiteit van de trillingen. Omdat het materiaal niet geleidt, zullen de trillingen ongecensureerd en nogal direct bij je 'binnenkomen'. Een geschikt speeltje dus als je gecharmeerd bent van clean, deep en gerichte stimulatie.