0

Penis Plugs

Silicone Dilator Met Ring

€ 8,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Holle Siliconen Penisplug Met Ring

€ 8,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Sinner - Holle Metalen Penisplug

€ 12,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Sinner - Korte Holle Penis Plug

€ 14,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis

De penisplug of ook wel de dilator genoemd

Voor de mannen die wat meer willen, of wat anders: de penisplug, misschien ken jij hem wel onder de naam dilator. Met deze accessoire ervaar jij een fantastische stimulatie van je plasbuis! Echt wel het proberen waard.

Wat is een penisplug precies?

Een penisplug is een staafje van ongeveer 3 tot 8 centimeter lang. Maar er zijn ook langere versies te krijgen. Dit staafje breng je in in je plasbuis. Het speeltje is speciaal ontworpen om de zenuwuiteinden aan de binnenkant van de penis te stimuleren. Veel hebben een ringetje aan het einde, waardoor je hem makkelijk kunt sturen. Er zijn verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Er is dus altijd wel een penisplug die bij jouw behoeften en jouw lichaam past!

Voor wie is een dilator bestemd?

Maar voor wie is een dilator dan bestemd? Dit speeltje is vooral voor mannen die graag wat meer willen dan alleen penetratie of masturbatie, hetero of gay. Met de dilator blijft je erectie harder en is jouw orgasme vele malen heftiger. Je kunt hem niet alleen bij masturbatie gebruiken, maar ook tijdens de seks met je partner is hij top! Aan het uiteinde zit een bolletje of een penisring, die ervoor zorgen dat het speeltje goed blijft zitten. Hou je wel van een beetje SM? Dan is dit ook een speeltje dat je beslist eens moet uitproberen!  

Hoe gebruik ik een dilator?

Maar dan de misschien wel belangrijkste vraag: hoe gebruik je hem? Als je een beginner bent, raden we aan om een dunne, gladde penisplug te gebruiken. Ook is een siliconen plug een aanrader voor beginners: deze zijn een stuk flexibeler! En dan nu het inbrengen:

Stap 1: Maak de dilator altijd goed schoon! Dit is ontzettend belangrijk. Wanneer je dit niet goed doet, is de kans aanwezig dat je binnen de kortste keren met een blaasontsteking rondloopt. Wanneer de plug van chirurgisch staal is, kun je hem even koken. Anders is hij te reinigen met een toycleaner of met pure alcohol.

Stap 2: Controleer of er geen scherpe hoekjes zijn. Je mag er natuurlijk vanuit gaan dat de dilator gewoon goed geproduceerd is, maar er is altijd een kans op een fabricatiefoutje. Voel even om de penisplug om er zeker van te zijn dat hij helemaal glad is, anders kan je plasbuis beschadigen.

Stap 3: Om het allemaal wat gemakkelijker te maken, is glijmiddel een echte must. Gebruik als het kan een glijmiddel op waterbasis, bij dit soort glijmiddel is de kans het kleinst dat hij je plasbuis irriteert. Gebruik nooit speeksel! Hier zitten veel bacteriën in, die bijvoorbeeld voor een urineweginfectie kunnen zorgen. Auw!

Stap 4: Voordat je het glijmiddel aanbrengt, kun je de dilator even afkoelen of juist opwarmen, om te kunnen genieten van extra sensaties tijdens het gebruik! Smeer vervolgens een lekkere hoeveelheid glijmiddel aan en breng hem voorzichtig in het oog van je eikel in. Dat gaat het beste wanneer de penis nog niet in erectie is. Doet het pijn of voel je een behoorlijke druk? Stop dan gelijk, het moet wel fijn blijven natuurlijk! Het is echter wel normaal om een beetje weerstand van je lichaam en spieren te ervaren. Je lichaam is dit natuurlijk niet gewend. Laat je penis gewoon even wennen.

Stap 5: Wanneer de plug in je penisbuis zit, kun je hem op en neer bewegen door middel van het staafje. Ook ronddraaien is erg fijn! Ga vervolgens verder met de seks of masturbatie en geniet!

Stap 6: Verwijder de plug voordat je klaarkomt, tenzij je een holle dilator draagt. Wanneer je dit niet doet, kan het sperma in je urinebuis teruglopen. Dit kan op een gegeven moment klachten geven. Heb je hem verwijderd? Ga dan altijd even plassen. Misschien zijn er toch wat bacteriën meegekomen in je plasbuis en door te plassen, plas je ze weer uit. Het is normaal als het plassen een beetje branderig aanvoelt.

Wat voor verschillende modellen zijn er?

Er zijn verschillende modellen te verkrijgen: voor ieder wat wils! We vertelden het al eerder, maar de siliconen versies zijn het prettigst als je voor het eerst een dilator gaat gebruiken. Het nadeel van deze plugs is dat ze minder goed schoon te maken zijn dan de plugs van chirurgisch staal. De kans op infecties is dus wel wat groter. Verder kun je nog een keuze maken tussen de volgende soorten:

  • Holle penisplug

Met deze plug kan je gemakkelijk klaarkomen en ook plassen met deze plug in is geen probleem. Je kunt hem zelfs de hele dag inhouden! Hij is echter wel wat dikker.

  • Penisplug met een eikelring

Deze pluggen hebben, zoals de naam al verklapt, een eikelring die je onder of over de eikel plaatst. Nog meer stimulatie van je eikel!

  • Penisplug met structuur

Wij verkopen ook pluggen met een structuur. Zo kunnen ze geribbeld zijn of groeven hebben. Heb je wat meer ervaring met een penisplug? Dan zijn deze versies voor jou bestemd! Wees wel extra voorzichtig, want door de structuur kan je sneller schade veroorzaken aan je plasbuis.

Zoals je misschien al wel doorhebt, is er super veel keuze! Wij snappen dat het best moeilijk is om de juiste uit te kiezen en daarom helpen we je graag. Hulp nodig? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Zwolle, tegenover de Peperbus.