0

Opblaasbare Dildo's

Dick-Spand Opblaasbare Dildo

€ 57,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Inflatable Suction Cup Dildo - Zwart

€ 65,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Black Giant Latex Opblaasbare Dildo

€ 52,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Leviathan Giant Inflatable Dildo with Internal Core

€ 97,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
G-Pulse Vibrerende Strapless Strap-On - Paars

€ 188,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
Tom of Finland Toms Opblaasbare XL Dildo

€ 81,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis
XXL opblaasbare dildo

€ 70,99

Voor 23:30 uur besteld, dinsdag in huis

Opblaasbare Dildo's

Een opblaasbare dildo, wat kun je ermee?

Ben je nieuwsgierig naar een dildo en is het de eerste keer dat je een dildo zou gaan gebruiken? Grote kans dat het misschien nog een beetje spannend is. Doet het geen pijn? Hoe gaat het inbrengen? Allemaal vragen die door je hoofd kunnen spoken. Wij hebben een tip voor je: gebruik een opblaasbare dildo, hiermee kan je uitproberen wat jij lekker vindt en hoever je wilt gaan! Ook zijn de opblaasbare dildo’s wat zachter. Natuurlijk zijn er ook opblaasbare dildo’s voor de mensen die al lekker veel ervaring hebben: de enige echte XL opblaasbare dildo! Dat wordt heerlijk genieten dus!

Beginner tips/gebruiksaanwijzing

De opblaasbare dildo is dus ideaal wanneer je een beginner bent op het gebied van seksspeeltjes. Je kunt makkelijk je grenzen verkennen en misschien wel verleggen. Het inbrengen is eigenlijk heel simpel. Breng wat glijmiddel aan op de dildo en breng hem naar binnen. Begin met pompen. Telkens als je een pompbeweging maakt, wordt de dildo wat dikker en langer. Probeer gewoon eens wat uit, dan ontdek jij het beste wat je prettig vindt en wat niet. Op deze manier kun jij je ook goed voorbereiden op een echte penis, wanneer je dit nog nooit meegemaakt hebt. De meeste opblaasbare dildo’s zijn namelijk minstens net zo dik als een echte penis als je hem volledig opblaast. Heb je hem te dik opgeblazen? Dan kun je gemakkelijk wat lucht laten ontsnappen door het ontluchtingsventiel in te drukken.

Een heerlijk gevuld gevoel

Ben je op zoek naar een heerlijk gevuld gevoel in je vagina of anus? Ook dan is de opblaasbare dildo een goed speeltje voor jou. Door een goed gevuld gevoel kan je orgasme nog sneller en heviger worden! Wie wil dat nou niet? Ook je lustgevoelens kunnen verhoogd worden wanneer je lekker gevuld bent. Ben je op zoek naar dit gevoel? Dan kun je ook nog kiezen voor een extra grote dildo. Ga lekker spelen en experimenteren om te kijken wat jij het lekkerste vindt!

Ideaal voor anale training

Ben je nieuwsgierig naar anale seks, maar vind je het bijvoorbeeld lastig om de juiste buttplug of anale dildo te vinden? Ook dan is de opblaasbare dildo een uitkomt! Breng de dildo in en pomp steeds een klein beetje lucht in de dildo. Begint het een beetje vervelend te voelen? Laat weer wat lucht ontsnappen, heel simpel! Pomp hem de volgende keer weer een beetje meer op en de keer daarop nog weer wat meer, zo train je je anus!

Verschillende soorten opblaasbare dildo’s

Natuurlijk heb je de opblaasbare dildo ook in verschillende soorten. Sommige dildo’s zijn gemaakt van latex. Heb je een latex-allergie? Geen probleem! Kies dan bijvoorbeeld voor een siliconen of een rubberen opblaasdildo. Ze verschillen niet alleen in het soort materiaal, maar ook in de grootte. Begin je net? Kies dan voor een wat kleinere versie. Wist je dat je al een opblaasbare dildo in je nachtkastje kunt hebben liggen vanaf €24,95? Gooi hem snel in je winkelmandje!