0

Dildo Slips

Online dildo slips bestellen

Wat zijn dildo slips?

De dildo slips is eigenlijk een slip (een soort ondergoed) waar een dildo in bevestigd zit. Deze dildo zit vaak vast bevestigd aan de slip, maar er zijn ook soorten waarbij de dildo uit de slip kan worden gehaald. De dildo slips kunnen gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Dit hangt wel af van het aantal dildo’s dat in de slip zit, je hebt namelijk soorten slips met één dildo, maar ook met twee dildo’s.

Latex dildo slips voor hem en haar

De dildo slips zijn vaak gemaakt van latex of leer. De slip met één dildo kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen. De slip met twee dildo’s is geschikt voor de vrouw, zodat zij zowel vaginaal als anaal gepenetreerd kan worden. Wanneer men kiest voor de slip met uitneembare dildo, kunnen deze dildo's makkelijk er af worden gehaald en ook gemakkelijk schoon worden gemaakt. Tot slot heeft Erotica Xqlusive ook een slip met een opblaasbare dildo, die naar eigen wens kan worden opgeblazen.

Dildo slips reinigen

Zoals bij elke sextoy is het belangrijk dat de speeltjes ook schoon worden gemaakt. Hierbij kan er gebruik worden gemaakt van de toycleaners die Erotica Xqlusive aanbiedt. Zo zorg je ervoor dat je de sextoys veilig en hygiënisch kunt gebruiken!