0

Metalen Buttplugs

Metalen buttplug

€ 26,99

Direct leverbaar
Metalen buttplug

€ 43,99

Direct leverbaar
Metalen buttplug

€ 30,99

Direct leverbaar

Metalen Buttplugs

Het oog wil ook wat is een bekende uitdrukking en bijzonder geschikt voor onze prachtige collectie metalen buttplugs. Wij bedoelen niet alleen dat de gladde en elegant gevormde speeltjes mooi zijn om te zien. Ze zijn ook zeer aangenaam in te brengen in dat andere 'oog': die gevoelige en avontuurlijke anus.

Hoe sexy is het om een stevige metalen buttplug in te hebben die aan de voet versierd is met een prachtig glanzende 'edelsteen'? Op deze manier breng je classy en kinky op een wel heel unieke en inspirerende wijze samen in jullie seksspelletjes. Je zult je het stralende middelpunt voelen zolang je deze vriend met je meedraagt.

Door het gladde en zwaardere materiaal is deze vorm bijzonder goed bruikbaar om flink wat druk mee uit te oefenen. Gaat jullie dit nog niet ver genoeg? Kies dan voor de grote zware geribbelde modellen of voor de ultieme 'next-level' variant, namelijk de anaalspreider. Daarmee rek je jezelf, je partner en je plezier op tot bovenmaatse proporties. Uiteraard is ook met dit materiaal goed te experimenten met warmte of koude input. En door de duurzaamheid van het materiaal staat dit speeltje garant voor jarenlang anaal plezier en vele maten, vormen en variaties.