0

Anaal Ballon

Anaal Ballon

Het is tegenwoordig populair om je seksspelletjes naar een wat ander level wil brengen door eens een andere insteek te gebruiken. En dat bedoelen we in dit geval vrij letterlijk. Was anale seks vroeger nog een groot taboe en alleen 'toegankelijk' voor homo's, anno nu hebben vele (gelegenheids)stellen zich al eens gewaagd aan die andere ingang.

Als beginner zal je dit speltoneel wellicht wat voorzichtiger willen betreden. Dan is de anaalballon voor jou de aangewezen toy. Ons model is gemaakt van gladde latex, wat eenvoudig schoon te maken is. We raden je ook aan om het bijgeleverde en speciaal voor dit doel geleverde glijmiddel te gebruiken. Verder na het gebruik de anaalballon even voorzichtig afwassen en schoonmaken met de speciale toycleaner.

Breng het speeltje voorzichtig in met voldoende glijmiddel en pomp de ballon op naar de gewenste dikte. Zowel voor mannen als vrouwen zal dit een bijzondere sensatie met zich meebrengen. Een sensatie die naar wens keer op keer opgevoerd kan worden. Uiteraard is een schone, nieuwe anaalballon ook voor vaginaal gebruik geschikt. Haal echter de speeltjes voor deze doeleinden nooit door elkaar.