0

Viagra voor hem & haar Libido Liquid Bestel dit drankje EXCLUSIEF in Nederland en België bij onze partner Sexyadultstore.nl

Libido Liquid is een lekker zoet en smakend liefdesdrankje voor zowel man als vrouw. Door de lekkere smaak is het uitermate geschikt om dit door je favoriete drankje te mixen. Coctails is een GE-WEL-DIGE tip!Het effect wordt na ongeveer drie kwartier merkbaar en houdt 4 tot 6 uur aan.

Bestel dit drankje EXCLUSIEF in Nederland en België bij onze partner Sexyadultstore.nl

Werking Libido Liquid

Je komt in een energieke euforische geile stemming terecht. Remmingen vallen weg en je krijgt een heerlijke erotische tinteling door je hele lichaam. Daarnaast kunnen er gevoelens van verliefdheid optreden en werkt het erectieversterkend bij de man.

Libido Liquid is speciaal ontwikkeld voor een heerlijk wild en intens avontuur. Doordat Libido Liquid het klaarkomen uitstelt kun je het langer volhouden. Het orgasme is vele malen intenser en kan ervaren worden als een explosie van verliefde gevoelens.

Het geeft verder een heel relaxed gevoel dus stel je gaat picknicken of heerlijk op het strand liggen of chillend muziek luisteren, het is een geweldige ervaring.

Gebruiksaanwijzing   

 

  • Neem altijd eerst een half flesje om je respons te testen en minimaal drie kwartier voor de seksuele activiteit;
  • Hoe leger de maag, des te sterker het effect;
  • Als het effect te sterk wordt, neem dan suiker en/of vitamine C;
  • Belangrijk: goed schudden voor gebruik.    
Bestel dit drankje EXCLUSIEF in Nederland en België bij onze partner Sexyadultstore.nl Sex Opium Liquid

In 1988 veranderde de bekende blauwe pil het leven van ontelbare mannen.

Nu komt het ultieme libido middel speciaal op de markt voor vrouwen. Kenners zeggen dat Sex Opium Liquid momenteel hét lustopwekkende middel is voor vrouwen.    

Sex Opium Liquid is speciaal voor vrouwen ontwikkeld, maar ook bij de man worden de seksuele prestaties vele malen beter. Het effect wordt ongeveer 3 kwartier na inname voelbaar en houdt 4 tot 6 uur aan.

WERKING SEX OPIUM LIQUID          

Je komt in een droomachtige roes, remmingen vallen weg en je bereikt een euforische stemming. Je krijgt een warm en welbehagen gevoel in combinatie met een heerlijke tinteling door het gehele lichaam. Door de betere doorbloeding van de genitaliën samen met dit gevoel zal een ongekende geilheid ontstaan.

De gebruiker zal zich openstellen voor seksueel contact en eerder overgaan tot verregaande seksuele handelingen en vrijheden. Vrouwen kunnen een orgasme ervaren als nooit tevoren.En geloof ons! Dit is geen fabeltje! Dit werkt echt!

SEX OPIUM LIQUID MAAKT HET GEHEIM NAAR PARADIJS MOGELIJK…

GEBRUIKSAANWIJZING:

Neem een half flesje 3 kwartier voor de seksuele activiteit in;

Hoe leger de maag des te sterker het effect;

Goed schudden voor gebruik;

Als het effect te sterk wordt, neem suiker en vitamine C.

NIET GEBRUIKEN BIJ:

Hart- en vaataandoeningen, hoge bloeddruk, diabetes, glaucoom, schildklier-, nier- of prostaat problemen. Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding. Aanbevolen gebruik niet overschrijden. Niet langer dan 3 dagen aaneengesloten gebruiken. Geen machine bedienen en niet deelnemen aan het verkeer. Gebruik boven 18 jaar.

Bestel dit drankje EXCLUSIEF in Nederland en belgië bij onze partner Sexyadultstore.nl Like ons op Facebook wij verloten iedere week gratis gadgets!:)