0

Swingen met SDC

Altijd al een kijkje willen nemen in de wereld van het swingen? Weten of dit bij jou / jullie past? Dan helpen we je graag op weg. Waar begin je met je zoektocht…en hoe weet je wat betrouwbaar is en wat niet. In dit blogartikel leggen we je wat meer uit over swingen en SDC. En raak je geïnteresseerd dan bieden we je ook nog de mogelijkheid je Gratis in te schrijven bij SDC met onze speciale code. 

Swingen, een korte introductie

Heel simpel gezien houdt swingen in dat jij en je partner een erotische avond (of ander dagdeel, dat mag natuurlijk ook ;-) ) beleven met een ander stel. Wat er tijdens die avond gebeurd kan variëren. Sommig swingers wisselen van partner, sommige genieten alleenvan de aanwezigheid van een ander stel. Maar ook is het mogelijk dat de vrouwen met de vrouwen ‘swingen’ of de mannen met de mannen. Of natuurlijk alle 4 met elkaar in wisselende ‘formaties’.
Daarnaast zijn er stellen die niet swingen met andere stelletjes maar alleen met een extra man of vrouw er bij. Vaak heb je dan een trio, maar ook vinden sommigen het gewoon lekker om te zien dat de partner door een ander genomen wordt.
In de wereld van swingen is vanalles mogelijk. Slechts je eigen fantasie houdt je tegen.
 

De eerste stap; het voorstellen aan je partner

Veel mensen hebben een redelijk gesloten communicatie met elkaar en vinden het moeilijk om een dergelijk onderwerp in één keer uit de kast te trekken. Dan zijn er meerdere manieren om het in te leiden. 

  • Een goed gesprek. Gewoon op de bank een goed gesprek beginnen en dit naar het onderwerp leiden. 
  • In the heat of the moment. Je kunt het natuurlijk ook voorstellen terwijl jullie bezig zijn. Iets in de trant van: zou je het lekker vinden als er nu een andere man bij zou zijn (of vrouw, afhankelijk van je voorkeuren)

  • Samen filmpjes kijken en voorzichtig polsen. Een makkelijke manier om te kijken of iemand het interessant vind is om samen porno te kijken. Je kunt dan een scene opzetten waarin geswingt wordt en vragen wat de ander daar van vindt. Dit maakt het makkelijk omdat je zelf het onderwerp niet aan hoeft te snijden.

Uiteindelijk blijft het het beste om natuurlijk een goede relatie te ontwikkelen waarin zulke gesprekken mogelijk zijn. 

Jullie willen gaan swingen

Je hebt het onderwerp geïntroduceerd en jullie zijn er allebei nieuwsgierig naar. Dan is het handig om wat zaken met elkaar door te spreken. Dit is belangrijk om te voorkomen dat de ene andere verwachtingen heeft dan de ander. Of dat je relatie er een deukje door oploopt. Vragen die jullie jezelf ten minste moeten stellen zijn:

  • In welke vorm willen jullie swingen (stel met man, stel met vrouw, stel met stel)

  • Wat zijn jullie grenzen (bijvoorbeeld wel of geen penetratie met een ander dan je partner)
     

Ontmoet andere swingers en gelijkgestemden

Als jullie er klaar voor zijn dan ga je op zoek naar een stel of een extra man of vrouw. Maar hoe doe je dat? Je gaat niet even in je vriendenkring een balletje opgooien. Dan biedt een clup voor swinger uitkomst. 


Wat is SDC? (Swingers Dating Club) 

SDC is de afkorting voor Swingers Date Club of in het Nederlands de Swingers Dating Club. SDC is een dating site waar swingers elkaar online  kunnen ontmoeten en elkaar beter te leren kennen via chat en mail om eventueel daarna echt een leuke spontane date te maken. “Op zoek naar gelijkgestemden” Op zoek naar gelijkgestemden zegt al genoeg...naar wat voor persoon of stel ben jij op zoek om mee te daten?stel zoekt man, vrouw zoekt stel, koppel zoekt man, man zoekt stel, vrouw gezocht voor trio, vrouw zoekt vrouw, alles is mogelijk. Word nu gratis lid om het uit te proberen! Vul de code 67995 en je gegevens hier in
 

Waarom SDC?

Wij hebben SDC als partner uitgekozen omdat SDC een van de weinige clubs is die echt kaliteit biedt. Wij hebben zelf ervaren dat er weinig nep-profielen tussen zitten ten opzichte van andere clubs. 


Privé feestjes

Privé  feestjes zijn kleine swingers feesten bij mensen thuis en vaak in besloten kring. Diegene die het organiseert geeft aan wat de regels zijn van het privé feest. Dit kan zijn een beperkt aantal stellen, geen single mannen / wel single vrouwen, wappen (het gebruiken van drugs)  toegestaan of niet, het thema van het feest en zo zijn er nog wel meer regels te verzinnen. Ben je op zoek naar wat spanning in een gemoedelijke sfeer? Dan zit je bij SDC helemaal goed.
 

SDC  gratis proef lidmaatschap

Probeer het gewoon eens uit en kijk of je het leuk genoeg vindt om een volledig lidmaatschap te nemen. Je kunt na een paar dagen gratis uitproberen gemakkelijk je SDC account opzeggen. Aanmelden voor een gratis proef lidmaatschap kan hier. Vergeet de promotiecode 27995 niet!