0

Lingerie Online Shop


 

Online Lingerie winkel

 

Online Lingerie shop

Geniet met volle tuigen van het aanbod en prijzen in onze online lingerie winkel . Bij Lingeriekopen.eu zijn er meer dan 5000  verschillende lingerie artikelen voor mannen en vrouwen te vinden, . Genoeg redenen om onze online lingerie winkel te bezoeken! 

10 % korting met code : LL33KP

 

Sexy Lingerie kopen bij Lingeriekopen.eu

Zoals gezegd is het aanbod van Lingeriekopen.eu  immens groot. Om het voor u overzichtelijk te houden zijn alle sexy lingerie  onderverdeeld in categorieën, waardoor u gerichter op zoek kunt naar een voor u geschikt lingerie setje of andere sexy kleding. De categorieën zijn: BabydollsStringsClubwearfetish lingerielingerie salegrote maten.Zoals u ziet zijn de mogelijkheden in onze  lingerie  winkel online ongekend. Naast het grote aanbod speelt prijs en kwaliteit een belangrijke rol bij Lingeriekopen.eu
Wij werken samen met EDC Veendam dat is een groothandel in Nederland. ( zie onderaan de pagina meer info) Dit kan soms een beetje verwarring geven. Zei zijn verantwoordelijk voor de online logistiek en op deze manier kunt u als klant binnen 1 dag uw bestelde artikelen thuis ontvangen en kunnen wij een gigantisch aanbod aanbieden.

 

Bezoek onze winkel in Zwolle

Grootste voordeel is dat we naast onze online webwinkels ook een eigen zaak hebben te Zwolle. U kunt dus ook shoppen in onze  vrouwvriendelijke  winkel te Zwolle.
Openingstijden winkel in Zwolle.

 

Snelle levering bij Lingeriekopen.eu

Lingeriewinkel.eu heeft de beste leveringstijden van Nederland. Want als u een bestelling plaatst op werkdagen vóór 23.30 en in het weekend vóór 22.30 wordt nog dezelfde dag uw bestelling verzonden. U kunt dus al de volgende dag genieten van uw aankoop. Bent u niet thuis op de afleverdatum? U kunt bij uw bestelling aangeven dat uw bestelling afgeleverd wordt bij één van de 1700 PostNL afhaal locaties in Nederland. Veel winkelplezier bij Lingeriekopen.eu of kom gezellig langs in onze mooie winkel 
te Zwolle Erotica Xqlusive, Ossenmarkt 19 - 8011 MS Zwolle - 038 - 4210 733. Geopend van Maandag tot Vrijdag 10 - 20 en Zaterdag van 10 -17 Zondag gesloten!Like ons op Facebook wij verloten iedere week gratis gadgets!