0

Top 12 Kamasutra Standjes

Kamasutra staat voor genotsformule. Kama betekent genot en sutra is de formule. Allerlei (haast onmogelijke) standjes die zorgen voor die extra stimulatie in bed, op de vloer, op de bank, op het bureau… Je kunt eindeloos variëren met kamasutra standjes! Erotica Xqlusive legt je haarfijn uit welk standje voor welk genot zorgt en hoe het uitgevoerd moet worden. Lenigheid en uithoudingsvermogen vereist. Een saai seksleven is verleden tijd. Enjoy!

Kamasutra standjes waar de vrouw leiding heeft…

Als vrouw is het ook eens lekker om de leiding te nemen tijdens de seks. Bepaal het ritme, leid zijn handen naar jouw intieme, fijne, prikkelbare zones en bepaal de diepte van de penetratie. Genot gegarandeerd en je man vindt het alleen maar sexy! Dus, wat houd je nog tegen? Probeer eens een van onderstaande standjes:

1. Reverse cowgirl

Reverse cowgirl, betekent de omgekeerde koeienmeid. Dat klinkt niet al te sexy in het Nederlands. Maar het genot, dat is wel heel opwindend. De man ligt plat op bed en de vrouw laat zich omgekeerd op de penis glijden, een diepe penetratie gegarandeerd. Maak cirkelbewegingen om zowel man als vrouw te stimuleren of ga lekker op en neer en bepaal het ritme en de diepte.

2. De kikker

Zittend als een kikker: de man zit op een stoel of op een bed met aan beide kanten een been. Als vrouw ga je hurkend op de penis zitten met je rug naar je partner toe. De vrouw bepaalt de snelheid en kan zich extra laten verwennen door zijn handen naar haar borsten en clitoris te leiden.

3. De zwarte bij

Ook hier kijken jullie elkaar niet aan, maar kunnen jullie wel genieten van aanrakingen en penetratie. Bij dit bijenstandje kan zelfs de G-spot gestimuleerd worden. De man ligt of zit en steunt met zijn handen op de ondergrond. De vrouw laat zich omgekeerd op de penis glijden, tot ze de handen en voeten plat op de grond heeft. De knieën van haar zijn dus helemaal gebogen, waarmee ze de snelheid en diepte kan bepalen.

4. De oester

De vrouw ligt op haar rug met haar dijen en billen van de grond. Hij steunt op knieën en handen en penetreert haar. De vrouw beweegt haar dijen op en neer en zorgt zo voor de diepte en de snelheid.

5. De worm

De man ligt op zijn rug met iets gespreide benen. De vrouw ligt tussen de benen met haar benen over het bovenlichaam van de man. Andersom dus! Zij glijdt over de penis van haar partner en bepaalt het ritme.

6. Het bladerdeeg

Zij ligt met iets gespreide benen op haar partner en hij penetreert haar met zachte bewegingen. Als vrouw lig je met je hele gewicht op je partner, lekker knus en lekker warm.

7. De godinnenrit

Terwijl hij op zijn rug ligt met zijn benen bij elkaar, ga jij als vrouw op hem zitten met je lichaam iets naar achteren gebogen en steunend op je handen. Als vrouw bepaal je het ritme én kun je je partner gerust vragen of hij je clitoris streelt.

De meest acrobatische kamasutra standjes

Voor de lenige, sterke seksgoden en seksgodinnen zijn er ook acrobatischere kamasutra standjes. Niet meer gewoon de missionarishouding, de doggystyle of standje 69. Een workout in de sportschool is er niets bij!

8. De staande split

Lenigheid is een vereiste voor ‘the lustful leg’ (de staande split), daar tegenover staat wel dat een diepe penetratie mogelijk is. De vrouw zet één been op het bed. Het andere been probeer je omhoog te gooien tegen de schouder van de man. (Eventueel met hulp van je partner). Let wel op dat niet iets verrekt, bouw desnoods je lenigheid op.

9. De acrobaat

De acrobaat vraagt om vertrouwen in elkaar. De man zit op de stoel en de vrouw gaat op de penis zitten en laat zich volledig achterover leunen tot haar haren de grond raken. De man houdt haar stevig vast om d’r middel. En zij houdt zijn kuiten vast tijdens het naar beneden bungelen.  Als man moet je de lichamen in balans houden tijdens het penetreren. Een gewaagd standje dat zijn mannelijkheid laat zien en waarmee zij haar lichaam toont en zich overgeeft aan zijn kracht. Intimiteit ten top.

10. De kruiwagen

Het stijgt de vrouw naar haar bol met dit standje. Zij leunt met haar onderarmen op bed en hij pakt haar benen vast. Zij buigt haar benen om zich vast te klemmen aan zijn bovenbenen. Als jullie beide stevig staan, kan hij haar penetreren. Een zeer vermoeiend standje! Tip: kijk regelmatig omhoog om de druk iets van je hoofd af te halen, als het te veel wordt is het tijd voor een ander standje.

11. Op een hand

Oei, er is veel kracht nodig voor dit standje. Heb je alles over voor een explosief orgasme? Dan gewoon proberen! Zij leunt op één arm, terwijl hij haar middel pakt en haar rechterbeen om haar op te heffen. Haar linkerbeen klemt ze om haar partner heen, waarna de man zijn vrouwelijke sekspartner kan penetreren. Het bloed van de vrouw circuleert beter in deze houding…

12. De brug

Flexibiliteit van de man komt kijken bij dit standje. De brug een zeer uitdagend standje. Het makkelijkste is als je plat op je rug op de grond ligt, je voeten op de grond zet en je handen boven je hoofd op de grond zet. Vervolgens druk je jezelf omhoog, zodat je rug hol is. Je sekspartner komt bovenop je zitten, dus kun je haar penetreren. Een zeer moeilijk standje doordat je flexibel moet zijn en tegelijkertijd genoeg kracht moet hebben om haar te kunnen dragen. En tegelijkertijd seks te hebben! Succes, we horen graag of het je lukt.

Ervaringen over de sexstandjes lezen? Er staat een leuk artikel op AD.nl: https://www.ad.nl/binnenland/standjes-uit-de-kamasutra-getest-nummer-30-is-een-blijvertje~a4e268e9/

Sexy kleding voor nog meer opwinding!

Nu hebben we de meest fijne, rare en leuke kamasutra standjes besproken die je seksleven een boost kunnen geven. Geniet nog meer van elkaar! En weet je wat ook leuk is en waardoor de spanning er in blijft? Sexy kleding aantrekken. Zo hebben we bij Erotica Xqlusive allerlei mooie lingeriesetjes, jurkjes, panty’s… Voor meer de rollenspelers en fetisjisten hebben we ook hele collectie. Kijk gerust rond in onze webshop voor meer erotische sextoys of hulpmiddelen zoals glijmiddel.

Heel veel succes met het oefenen van de kamasutra standjes! En vooral, genieten!

Bekijk ook eens
Ultiem Verlangen - Classic Edition

€ 47,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Kama Sutra Speelkaarten

€ 7,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis
Liefdes dobbelstenen en deurhanger Kama Sutra

€ 4,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis