0

Vrouwelijke ejaculatie leren squirten



Vrouwelijke ejaculatie: leren squirten

Vrouwen kunnen ejaculeren! Ja dat hoor je goed. Wil je leren hoe je als vrouw kunt squirten,in je uppie of samen met je partner? Als jouw g-spot goed gestimuleerd wordt kun je een ware squirtkoningin worden, het vergt even tijd maar de aanhouder wint en het is zeker de moeite waard. Met onderstaand artikel helpen we je (of je partner) graag ‘een handje’.

 

G-spot stimulatie; het stappenplan.

Om te kunnen squirten is een specifieke techniek nodig. Deze vergt enige oefening en als vrouw zijnde een zeer opgewonden stemming en goede ontspanning. Daarom is voorspel bij het komen tot dit hoogtepunt ook zeer belangrijk. Goed uitgebreid de tijd nemen is hiervoor essentieel. Het zorgen voor goede opwinding is een heel artikel op zich waar we nu niet op ingaan. Een tip is in ieder geval om vast een keer klaar te komen voor je aan het squirten begint. Hierdoor ben je al heerlijk nat en kan het opvolgende squirt orgasme makkelijker gebeuren.

 

Squirten in het kort

1- Vind je G -Spot.
2- Stimuleer je g spot met g spot sexspeeltjes of met je vingers.
3- Ga door totdat je een giga hoogtepunt orgasme voelt opkomen diep in de vagina.
4- Duw je bekkenbodemspieren naar buiten ipv naar binnen terwijl je klaarkomt.
5- Squirtkoningin is een feit! en spuiten is een klein "nat" kunstje geworden.
 

Op ontdekkingstocht naar de G-Spot Om zelfs maar in de buurt van ejaculatie te komen, moet je je G-spot goed stimuleren.

Ga met je vinger naar binnen en verken je vagina goed. Aan de onderkant (de kant van je buik) zul je een geribbeld stukje voelen. Bij elke vrouw kan de G-Spot weer anders aanvoelen maar vrijwel elke vrouw omschrijft het als ‘een beetje sponsig’. Misschien vind je het in het begin allemaal niet zo prettig of word je er juist onwijs nat en opgwonden van. Iedere vrouw reageert namelijk anders op de G-spot stimulatie. Als je de G-Spot goed stimuleerd zullen de ribbels wat minder worden en voelt het gladder aan. Vind je het nog niet meteen pretiig dan moet je blijven oefenen totdat je je genoeg kan ontspannen en het lekker gaat vinden. Om een squirtkoningin te worden moet je er ook even wat voor over hebben.

 

Vingers en sexspeeltjes; de techniek

Stimuleer je G-Spot met G-spot speeltjes, met je eigen vingers en of die van je partner. Afwisselend met standjes is ook aan te raden. Het makkelijkst is om rustig op je rug te gaan liggen en je vingers te gebruiken in combi met een G-spot speeltje. Voor de beginner is deze paarse g spot vibrator een topper.   

 

 

 

Deze Paarse G-spot vibrator is speciaal ontworpen om je G-spot of die van je partner maximaal te prikkelen. Je schuift de vibrator makkelijk naar binnen tegen je G-spot aan. Draai vervolgens aan de basis om de juiste trillingen te krijgen en voor je het weet heb je je "halleluja" momentje. De waterdichte en latexvrije vibrator kun je ook meenemen in bad of onder de douche om een bijzonder heftig orgasme te ervaren.

Het orgasme kan even tijd kosten en mocht je ineens een giga-orgasme hoogtepunt ervaren, duw dan je bekkenbodemspieren naar buiten in plaats van dat je je benen in elkaar drukt. Door je bekkenbodemspieren naar buiten te duwen vergroot je de kans op squirten.

Onze tip: Het is verstandig om wat extra handdoeken neer te leggen, mocht het een waterballet worden. We hebben je gewaarschuwd ;)

 

Squirten met een speeltje

Een speeltje maakt het squirten gemakkelijker omdat je een continue stimulatie van je G-spot ervaart. Iets wat met de hand lastiger gaat omdat deze vermoeid kan raken. Onze G-Spot speeltjes zijn anatomisch speciaal gemaakt op de G-Spot te bereiken en stimuleren.

Weet je nog niet precies wat voor een G-spot speeltje je wil kopen? Kom langs in onze winkel dan geven we je graag advies. Bekijk hieronder een aantal van onze speeltjes! Wij hebben altijd scherpe prijzen in de winkel en online geven we je ook nog eens 10% korting met de code :KTG20 

 

G-spot speeltjes

Met het G Vibe speeltje kun je je G-spot optimaal stimuleren en is de kans van squirten en/of heftig klaar komen een kwestie van tijd. Het speeltje is ook voor mannen te gebruiken.

 

Op dit moment is de magic wand doxy het speeltje van dit moment! Dit toppertje kun je gebruiken voor massages maar ook als je al een beetje getraind bent met squirten en je je G-spot goed weet te vinden. Dan ga je met dit speeltje gigantische hoogtepunten beleven. Er is ook een kleinere variant en dat is de palm power, met 7 verschillende standen kun je helemaal los met dit geweldige speeltje.

 

 

G-Spot filmpjes

We hebben in onze winkel diverse squirt dvd's met uitleg over squirten en hoe je intensere orgasmes kunt krijgen. Wij geven e hier graag advies over. Uiteraard kun je ook zelf eerst op onderzoek uit gaan. Bijvoorbeeld op You Porn vind je ‘interessante’ filmpjes over dit onderwerp.

 

Bekijk ook eens