0

Pussy pump: wat is het en hoe gebruik je het?

Pussy Pump

Denk je bij het horen van de naam aan een donkere, kille kelder met riemen, zwepen en andere attributen? Tegenwoordig is dit speeltje steeds meer in trek, ook gewoon in de slaapkamer. Misschien vind je het eng klinken, of er gek uitzien: de pussy pump. Maar we zullen je laten zien dat het eigenlijk een heel leuk, lekker en toegankelijk seksspeeltje is! Wie weet kan jij binnen de kortste keren niet meer zonder… Voel jij je onzeker over je schaamlippen, omdat je ze te klein vindt? Of wil je gewoon eens wat nieuws uit proberen? Test dan eens dit speeltje: de pussy pump.

Grotere en vollere schaamlippen

Met de pussy pump kan je je hele vagina, of gedeeltes hiervan, zoals de clitoris en schaamlippen vacuüm zuigen. Dit zorgt voor grotere en vollere schaamlippen. Door het vacuüm zuigen, wordt er meer bloed naar je vagina gepompt. Dit zorgt voor nog meer gevoeligheid dan normaal! Ook voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen, kan dit een erg goede oplossing zijn. Met het gebruik van deze pomp kom je sneller tot een hoogtepunt. Proberen maar!

Nieuwsgierig naar één van onze populairste pussy pump? Dat is de driedelige set tepel- en clitoriszuigers uit de Easy Toys Fetish Collection. Deze zuigers zijn niet alleen geweldig voor je clitoris, maar hij maakt je tepels ook nog eens keihard! En het leukste is: je kunt de drie zuigers ook samen gebruiken! Zet er 2 op je tepels en 1 op je clitoris en genieten maar… Ben je toch meer opzoek naar een ‘gewone’ pussy pump? Kies dan voor de Vagina Sucker van You2Toy!

Sexy en gevoelig

Een opgezwollen vagina is niet alleen extra gevoelig, maar het ziet er ook nog eens ontzettend sexy uit. Geil voor je partner en een heerlijk gevoel voor jou! Aan de pussy pump zit een soort bal waar je in kan knijpen. Zo kun je zelf bepalen hoe snel het pompen moet gaan. Maar hoe gebruik je het speeltje eigenlijk? Breng als eerste glijmiddel aan op de pussy pump. Dit voelt niet alleen prettiger, maar ook het vacuüm zuigen gaat makkelijker. Zorg ervoor dat het ventiel dicht zit, zodat er geen lucht meer bij komt en geen lucht meer weggaat. Ready, set, go!: pomp de pussy pump op totdat hij stevig zit. Ga net zolang door totdat je schaamlippen opgezwollen zijn, maar let op: het kan misschien een beetje gek en onwennig aanvoelen, maar het mag nooit zeer doen! Zijn je lippen genoeg opgezwollen? Draai de luchttoevoer open en haal het speeltje weg. Geniet nu heerlijk van je opgezwollen lippen en de extra gevoeligheid die daarbij komt kijken…

Vibrerend, doorzichtig of roze

Zoals veel andere seksspeeltjes, is ook de pussy pump in verschillende soorten en maten te verkrijgen. De ene is wat groter dan de ander, want hoe kleiner hij is, hoe makkelijker je hem mee kunt nemen! Ook hangt de maat af van de grootte van jouw vagina. Het is belangrijk dat je één pomp kiest die bij jou past. Ook zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ben je gek op roze? Of kies je toch voor de klassieke zwarte kleur? De pussy pumps verschillen ook in functie. Met de ene kun je alleen je vagina of onderdelen hiervan oppompen, maar de andere bevat ook vibrerende onderdelen, die zorgen voor een heerlijke stimulatie. Zo kun je helemaal wegdromen bij een ultiem hoogtepunt! Ook zijn er pussy pumps met een speciale doorzichtige cup, zo kunnen jij en je partner samen toekijken hoe jouw schaamlippen langzaam veranderen naar heerlijke grote, gevoelige lippen.

Safety first

Naast het feit dat de pussy pump een heerlijk speeltje is, moet je wel even opletten met het gebruiken van de pomp. We geven je een aantal tips:

  • Hoe lekker het ook is, gebruik de pussy pump maximaal een paar minuutjes per dag. Door je vagina te veel op te pompen, kan er blijvende schade ontstaan en dit wil je natuurlijk voorkomen.
  • Een pussy pump mag nooit pijn doen. Het is niet erg als het even onwennig of vreemd voelt, maar stop onmiddellijk zodra het zeer doet.
  • Gebruik altijd voldoende glijmiddel tijdens én nadat je het speeltje hebt gebruikt. Door het vacuüm zuigen kan jouw vagina behoorlijk droog aanvoelen en dat is natuurlijk niet prettig.
  • Ook is het belangrijk dat je een pomp uitzoekt die het beste bij jouw vagina past, dus niet te groot en niet te klein.
  • Gebruik de pussy pump ook niet als een penis pomp! Gebruik hiervoor altijd een speciale penis pomp.

Houd altijd rekening met deze veiligheidstips, maar vergeet ook zeker niet om te genieten. Daar draait het uiteindelijk allemaal om. We wensen je ontzettend veel plezier met het gebruiken van de pussy pump! Maar dat komt vast goed (;  Ben je benieuwd naar gebruikerservaringen? Lees ze hier

Bekijk ook eens
The Pussy Kisser Clitoris Massager

€ 19,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis