0

How to: bondagetechnieken in je slaapkamer

Bondagetips

Je (seks)partner vastbinden lijkt simpel: je pakt een touw en maakt een goede knoop of je maakt gebruik van pluche handboeien. Natuurlijk wil je niets liever dan een seksuele en fijne sfeer in de slaapkamer. Vandaar dat Erotica Xqlusive je de ins en outs van bondagetechnieken geeft. Bondage gaat verder dan alleen het vastbinden aan je bed. Lees hieronder de tips & tricks voor bondagetechnieken in je slaapkamer, exclusief van Erotica Xqlusive.

Bondagespel in verschillende vormen

Bondage: waarom vinden mensen dat zo’n fantastisch spel in de slaapkamer? Nu ligt het aan de rol die je aanneemt. De vastgebonden persoon (onderdanige) geeft zich helemaal over aan zijn of haar sekspartner en kan zich niet of nauwelijks verzetten. Degene die vastbindt, heeft macht over zijn of haar sekspartner en verwend die tot jullie beide het niet meer kunnen volhouden. Om die grenzen op te zoeken moet je het spel met elkaar spelen. Zo kan bondage inhouden dat je je partner vastbindt aan een bed, stoel of zelfs aan de deur. Ook kun je bondagetechnieken gebruiken om lichaamsdelen bij elkaar te houden of juist te spreiden. Dat laatste biedt de mogelijkheid om oraal te bevredigen, eventueel met behulp van een seksspeeltje. Daarnaast kun je bondagetechnieken inzetten om zintuigen tijdelijk te ontnemen van de onderdanige. Genoeg mogelijkheden door het enorme assortiment met bondagespeeltjes dat we verkopen. Kijk in onze webshop en doe inspiratie op!

Voordat je begint met bondage… Safety first!

Nog nooit aan bondage gedaan? Bespreek met je partner jullie grenzen. Wees niet gelijk te terughoudend: want als je het nooit hebt geprobeerd, weet je ook niet waar je van geniet. Misschien verras je jezelf en je partner wel. Dring absoluut niet aan bij je partner, want dat schrikt alleen maar af. De eerste tip die wij geven, is safety first. Spreek een veiligheidswoord af voor het geval dat één van beiden het niet meer trekt of zich toch oncomfortabel voelt. Beloof dat je dan stopt met de sessie, ook als één van beiden het jammer vindt. Het belangrijkste bij het bondagespel is vertrouwen.

Verbale bondage – opwinding op commando

Als beginner is het spannend om je gelijk te laten vastbinden. Probeer de machtsverdeling uit met verbale bondage. Hierbij wordt de onderdanige gecommandeerd. Seksuele commando’s die vertellen wat je moet doen bij hem of haar of misschien wel bij jezelf. Verbale bondage klinkt misschien niet zo spannend, maar probeer het eens uit. Jullie raken geheid opgewonden! Het kan namelijk net zo kinky en stout voelen als vastbinden. Combineer je commando’s met dirtytalk: plezier gegarandeerd.

Bondage vraagt om lenigheid – bouw het rustig op

Vind je verbale bondage heerlijk en wil je net een stapje verder gaan? Bouw dan rustig het vastbinden van ledematen op. Begin met de handen. Zo kan je sekspartner tenminste nog iets en zal hij of zij zich niet meteen te gevangen of onzeker voelen. Je kan handen voor of achter vastbinden met handboeien of bondagetouw. Later bind je de voeten erbij vast met bijvoorbeeld een hogtie of bondageharnassen. Begin rustig en houd rekening met de lenigheid van je partner. Het buigen in allerlei gekke, opwindende posities kan erg leuk zijn, maar let op dat je niet te veel strekt! Je kunt je partner gespreid vastbinden op je bed, maar ook andere meubels kunnen te pas komen.

Bondagetoys voor beginners

Maak bondage nóg leuker met extra’s. Bondage is erg spannend voor beginners. Wat niet gek is, want hoe reageer je op de pijn die je ontvangt van de materialen? En hoe snel kun je loskomen? Speciaal voor beginners maakt Erotica Xqlusive een selectie om bondage uit te proberen. Je hebt zachtere materialen en boeien die snel los kunnen door bijvoorbeeld klittenband. Ga je voor het eerst bondage uitproberen? Ga dan voor de first-timer cuffs: handboeien met klittenbandsluiting en een masker voor een nette prijs. Ben je al een stapje verder, ga dan voor een hele set. Zo kun je net iets meer uitproberen. Bijvoorbeeld bondage Set Ultimate Bad Kitty met boeien, een zweep, een halsband en een riem.

Zelfbondage voor gevorderden

Jezelf vastbinden, dat klinkt toch haast onmogelijk? Dat is het niet! Speel je solo of met je partner, als bondage je opwindt kan het in beide gevallen. Zelfbondage zegt het al: er is één iemand die zichzelf vastbindt zonder hulp. Probeer deze vorm van bondage eerst uit met een partner in de buurt of in dezelfde kamer. Leg jezelf niet in een te moeilijke positie, geen hulp is geen hulp. Kun je zelf niet uit de positie komen of krijg je je bondagetouw, handboeien of andere bondagespeeltjes niet los? Dan heb je een groot probleem. Waarom zou je zelfbondage uitproberen? Omdat het gewoon lekker kinky, stout en zondig is. Je gaat helemaal op in je eigen moment en je hebt deels de controle over jezelf!

Bondagetoys voor gevorderden

Voor gevorderden kan het niet spannend genoeg zijn. Bondage windt op en machtsverdeling ook. Inmiddels heb je je lenigheid opgebouwd en kan je wel tegen een stootje. Je kijkt niet meer op van touwen, boeien, zweepjes, een mondknevel en tepelklemmen. Voor jullie zijn de meest gewaagde, sexy, kinky en stoute bondagesets geselecteerd door Erotica Xqlusive. Check de bondage sets voor gevorderden in onze webshop!

Bondagetechnieken voor plezier en genot

Nu hebben we verschillende bondagespellen geschetst en uitgelegd. Naast zekerheid en vertrouwen, is het belangrijk dat bondage je plezier geeft en vooral veel genot. Weet je ondanks deze tips niet zo goed waar te beginnen met bondage? Of weet je niet zo goed welke bondagetechniek bij jou en je partner past? Dan kun je twee dingen doen: samen met je partner van alles uitproberen tot jullie het juiste hebben gevonden of onze hulp vragen. We hebben een winkel in Zwolle waar je gerust met je vragen langs kunt komen of neem contact met ons op via de site!

Bekijk ook eens
Boeien set enkel & pols

€ 23,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis