0

De beste aftrektips voor en door mannen uitgelegd!

header aftrektips blog

Het is lekker, gezond en het werkt ontspannend: aftrekken! De ene doet het al vanaf dat hij 14 is en de ander wachtte misschien wat langer. De een doet het elke dag of misschien wel vaker en de ander vindt één keer per week wel voldoende. Hoe je het ook went of keert, (bijna) elke man heeft zichzelf wel eens afgetrokken. Wij geven je de beste aftrektips om eens wat variatie aan te brengen. Voor mannen en door mannen uitgelegd. En vrouwen? Lees deze blog snel door om je partner een nog fijnere aftrekbeurt te geven! Wedden dat je hem helemaal gek maakt?

Je bent geen koe aan het melken!

De meest voorkomende techniek is simpelweg je hand heen en weer bewegen. Van boven naar onder. Maar er zijn zo veel meer manieren om jezelf of je partner lekker te verwennen tijdens een aftrekbeurt! Streel de penis en de ballen voorzichtig en aai de penis om hem hard te krijgen. Denk niet gelijk aan het klaarkomen maar neem je tijd, dat is eigenlijk het belangrijkste. Geef hem dus niet het idee dat zijn piemel gelijk hard moet worden.

Aftrek technieken

Zoals we eerder al zeiden: er zijn erg veel manieren om af te trekken. Kom je snel klaar en wil je het hoogtepunt zo lang mogelijk uitstellen? Probeer dan de stop & go techniek. Stop, of laat je bedpartner stoppen, op het moment dat je voelt dat je gaat klaarkomen. Ga na een tijdje weer verder met masturberen. Herhaal dit totdat jij echt niet meer langer kunt wachten… Het resultaat? Een hevig hoogtepunt! Hoe langer je er op moet wachten hoe intenser het klaarkomen wordt.

Bouw de snelheid langzaam op

Probeer niet te snel tot een orgasme te komen. Geduld is één van de belangrijkste dingen. Begin met het strelen van de balzak en de penis en zodra er een erectie ontstaan, kun je de snelheid wat opbouwen. Ook hier is het nemen van tijd enorm belangrijk. En nog een kleine tip: mannen vinden het vaak erg geil als je een beetje in hun oor kreunt of hijgt… Dit in combinatie met het strelen is enorm opwindend! Wedden dat jij hem helemaal gek maakt?

De eikel is gevoelig

Waarschijnlijk wist je het al, maar de eikel is enorm gevoelig. Het plasgaatje is het meest gevoelig. Draai met je duim eens lekker wat rondjes om het plasgaatje en de eikel heen. Vouw je handen daarna en draai vervolgens weer zachtjes wat rondjes over de eikel, maar deze keer met twee duimen. Wist je dat wanneer je stevig in de penis knijpt, het bloed langer in de penis blijft zitten? Zo blijft hij lekker lang hard!

Stimuleren van de prostaat

De vrouwelijke G-spot klinkt waarschijnlijk bij veel mensen bekend in de oren, maar wist je ook al dat mannen ook zo’n plekje hebben? De P-spot, misschien beter bekend als de prostaat. Je vindt de P-spot tussen het scrotum en de anus. Hij ligt zo’n 5 centimeter in de anus, net onder de blaas. Wil je het plekje vinden? Ga dan op je rug liggen, met je knieën omhoog. Ga vervolgens met je vingers langzaam richting je navel. Voel je een wat harder knobbeltje? Hebbes! Wist je dat je ook speciale prostaat stimulators kunt gebruiken?

Nooit genoeg glijmiddel

Je kunt nooit genoeg glijmiddel gebruiken. Voor een man is niets zo vervelend als droog aftrekken. Ben jij, of is je partner besneden? Gebruik dan nog meer glijmiddel. Makkie toch? Je mag er dus echt een glibberige boel van maken. Bodyglide, spuug of zelfs kokosolie uit de keuken werken ook prima. Het is maar net wat jij en/of je partner het lekkerste vinden.

Ten slotte: Iedereen is anders! Communiceer met elkaar

Wat voor de één werkt, hoeft niet per se voor de ander te werken. Praat daarom met elkaar, ook tijdens het masturberen of tijdens de seks. Geef het aan wanneer jij het lekker vindt, maar geef het ook zeker aan wanneer jij het minder fijn vindt. Op die manier kan het altijd alleen maar fijner worden! 

Bekijk ook eens
EasyGlide anaal glijmiddel - 150 ml

€ 9,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis
Journey Prostaat Stimulator - Zwart

€ 99,99

Voor 23:30 uur besteld, woensdag in huis