0

We-Vibe Wand Massager

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Kies voor een uniek solo genot, of beleef samen met je partner een intense ervaring met de We-Vibe Wand.

Waar gebruik je de We-Vibe Wand voor?
De We-Vibe Wand kun je voor meerdere doeleinden gebruiken, waaronder heerlijke massages, maar ook voor intiemer genot. De Wand Massager heeft een grote ronde kop waarmee je onder andere de gehele vulva als het perineum mee kunt stimuleren. De krachtige motor geeft een intense ervaring dankzij de diepe vibraties, welke diep doordringen in het lichaam. Met de Smart Silence™ optie vergemakkelijk je het gebruik nog meer, want hiermee pauzeer je de Wand als het ware. Samen met je partner kun je de meest gevoelige plekken stimuleren of gebruik de Wand Massager solo voor externe massages.

Hoe werkt de We-Vibe Wand?
De We-Vibe Wand beschikt over een zeer krachtige motor welke te besturen is op twee verschillende manieren. De 10 vibratiestanden en patronen zijn op de volgende manieren te bedienen:

Met de joystick en drukknoppen
De bediening is volledig geïnspireerd op het gebruiksgemak. Wand by We-Vibe is uitgerust met een soort joystick, waarmee je de intensiteit verhoogt of verlaagt. Dit werkt op een slimme en zeer eenvoudige manier. Daarnaast vind je bij het +-icoon de knop om de patronen in te stellen. Naast de 10 vibratiestanden heb je ook de keuze uit 10 unieke patronen.

Met de We-Connect™ App
De gratis We-Connect App werkt met vrijwel alle smartphones en tablets met Android of iOS. Met een bluetooth verbinding ligt de besturing van de We-Vibe Wand aan je vingertoppen, maar ook op langere afstand kun je de Wand besturen. De app werkt wereldwijd waardoor partners met een langeafstandsrelatie samen kunnen genieten zonder lichamelijk bij elkaar te zijn. Met de app kun je ook zelf patronen samenstellen. Ontdek nieuwe dingen en breng elkaar naar een uniek hoogtepunt.

Smart Silence™ Control
De Smart Silence™ optie is een futuristisch systeem dat er voor zorgt dat wanneer je de We-Vibe Wand van je lichaam haalt, de vibraties stoppen. De motor schakelt zichzelf automatisch weer in zodra de kop het lichaam weer heeft gevonden. Dit betekent dat je geen knoppen hoeft in te drukken! Je kunt hierdoor ook de Wand aan de kant leggen na een orgasme zonder dat je 'm uit hoeft te schakelen. Hij zal automatisch in zijn stand-by modus overgaan en na 30 minuten schakelt de Wand zichzelf volledig uit.

De Smart Silence™ is zeer gebruiksvriendelijk, maar is in combinatie met één van de opzetstukken niet echt fantastisch. Het is daarom aan te raden om de functie uit te schakelen zodra je een opzetstuk gaat gebruiken. Om dit uit te schakelen druk je de knop enige tijd in.

Opzetstukken van de Wand
We-Vibe heeft met deze Wand ook aan koppels gedacht en andere soorten stimulatie, want er worden standaard twee opzetstukken meegeleverd. Zowel voor de man als voor de vrouw, want er zit een model in dat je kunt gebruiken als stroker. Deze sluit naadloos aan op elke penis en zorgt ervoor dat de diepe vibraties doordringen. Daarnaast is er ook een opzetstuk met zogeheten 'tongetjes' die perfect is voor clitorisstimulatie!

De diameter van de kop is 5,0 centimeter en hierdoor kun je ook andere opzetstukken gebruiken van andere merken. Wees nog creatiever! Het is aangeraden om een glijmiddel op waterbasis te gebruiken bij de meegeleverde opzetstukken.

Hoe laad je de We-Vibe Wand op?
De Wand is eenvoudig op te laden met de bijgeleverde USB-oplaadkabel. Deze bevestig je door middel van een magneetje op het daarvoor bedoelde punt. De kabel en het magnetische punt maken moeiteloos contact en het opladen start meteen. Met 90 minuten is de Wand Massager volledig opgeladen en heeft het een gebruiksduur van 120 minuten.

Hoe reinig ik deze sextoy?
Doordat de We-Vibe waterproof is, kun je hem eenvoudig en snel reinigen met water en toycleaner. Ook kun je ervoor kiezen om het seksspeeltje schoon te maken met een beetje milde zeep. Spoel de toy schoon, breng wat zeep of toycleaner aan en wrijf dit voorzichtig over de gehele vibrator. Spoel het vervolgens goed schoon. Wanneer er zeepresten achterblijven op je seksspeeltje, kan dit zorgen voor irritaties. Droog de We-Vibe daarna voorzichtig af. Wrijf niet, dep alleen totdat de toy helemaal droog is. Berg het daarna op in een toybag of op een stofvrije plek.

Alternatieven die wij aanraden
-
+