0

Anaal Dildo's

Siliconen Dildo Met Zuignap - 13.5 cm

€ 19,95 € 24,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
The Handler Dildo Met Handvat - Zwart

€ 18,36 € 24,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis
Glazen G-Spot/Prostaat Dildo No. 14

€ 19,96 € 26,99

Voor 23:30 uur besteld, donderdag in huis

Uitgebreid assortiment anaal dildo’s

Wat zijn anaal dildo's?

Anaal dildo’s zijn een speciale soort dildo’s die zowel voor mannen als vrouwen gebruikt kunnen worden. Het verschil met een gewone dildo is dat anaal dildo’s vaak wat smaller zijn en vaak geleidelijk aan wat dikker worden.

Alle soorten en maten anaal dildo’s

Anaal dildo’s heb je in veel verschillende varianten. Erotica Xqlusive heeft dan ook een uitgebreid assortiment aan diverse maten, soorten, materialen en kleuren. Zo zijn er de glazen dildo’s die er erg stijlvol uit zien en ook nog eens gemakkelijk te verwarmen of juist te verkoelen zijn. Daarnaast zijn er ook de siliconen dildo’s, die wat zachter aanvoelen. De metalen dildo’s zijn wat zwaarder van gewicht en kunnen ook gemakkelijk opgewarmd of afgekoeld worden. Daarnaast is er een uitgebreide keuze aan verschillende soorten ribbels.

Anaal dildo’s voor elk budget

De prijzen voor anaal dildo’s lopen dan ook uiteen van een paar euro tot de wat duurdere en luxere versies. Voor elk budget is er dus genoeg keuze! Alle producten worden anoniem en discreet bij je thuisbezorgd. Bestel nu en heb het morgen al in huis.