0

RVS maagdenkooi met siliconen urethra plug

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

De flexibele plug is voorzien van een zacht siliconen omhulsel met gladde, afgeronde metalen aan elk uiteinde, zodat het gemakkelijk naar binnen glijdt en zich daar vormt tot de perfecte penis. Ideaal voor eindeloos speelplezier. Er is ook een gat voor urineren en ejaculeren. De scharnier van de basisring achter de penis en ballen is omsloten met rubber, wat pijn en ongemak voorkomt. De urethra plug is ontworpen met een borgmoer, die moet voorkomen dat het speeltje uit het gevoeligste plekje glijdt. Het metalen uiteinde zorgt er ook voor dat het niet te ver in de urethra verdwijnt. Roestvast staal is niet poreus, hygiënisch, eenvoudig te steriliseren, temperatuurgevoelig, slagvast, en biedt op lange termijn genot. Het is aan jou wanneer hij je zal verwennen.

 

Waarschuwing!

Dit product is niet geschikt of bedoeld voor medische doeleinden. Om letsel of verergering van reeds bestaande aandoeningen te voorkomen, mag dit product niet worden gebruikt op gekneusde, gezwollen of ontstoken gebieden.Gebruik het product alleen zoals bedoeld / geïnstrueerd. Bij gebruik anders dan bedoeld of geïnstrueerd kan er mogelijk letsel ontstaan. Er worden dan ook geen medische claims gegarandeerd of geïmpliceerd door het gebruik van dit product, het gebruik ervan is op eigen risico.

This product is not suitable for medical use. To prevent injury or aggravation of existing conditions, this product should not be used on bruised, swollen, or infected areas.Only use the product as intended/instructed. Misuse can lead to inury. No medical claims are guaranteed or implied regarding this product. Use at your own risk.

Alternatieven die wij aanraden
-
+