Kunst Kont

Becky Masturbator

€ 99,95

Direct leverbaar
Bonita Masturbator

€ 149,95

Direct leverbaar
Cleo Anus Masturbator

€ 47,95

Direct leverbaar
Victoria Masturbator

€ 255,20 € 319,00

Direct leverbaar
Bibi Masturbator

€ 24,95

Direct leverbaar
Brooke XL Masturbator

€ 369,00

Direct leverbaar
Bailey XL Masturbator

€ 271,20 € 339,00

Direct leverbaar
FPPR. Anus Masturbator

€ 17,95

Direct leverbaar
Samanda Masturbator

€ 279,00

Direct leverbaar

Kunst Kont

De tegenwoordige generatie kunstkonten van merken als FPPR, Pipedream en Shag Me is zo onwaarschijnlijk echt, alsof je de echte ware vrouwenhuid voelt en een realistische anusopening kan penetreren! Dit komt omdat de seksspeeltjesindustrie nog telkens vernieuwt en verbetert en steeds betere flexibele materialen vindt die jou tot grote hoogtes kunnen brengen. Ook het ‘holletje’ benadert een mensechte anus op een ongekende manier, mede dankzij het bijgeleverde glijmiddel.

Onze webshop voor lust en erotiek heeft een ruim assortiment kont masturbators om elke doggy style droom uit te laten komen. Voorbeelden in jouw keuze kunnen  zijn:

  • Een kontje met kunst anus gemodelleerd naar bekende pornosterren als Nikki Benz of Adriana Chechik.
  • Modellen met een dubbele masturbator: aan de ene kant een vagina en aan de andere kant een spannende anus
  • Verleidelijke masturbatorkontjes waarbij je extra veel grip hebt en zelf kan bepalen hoe nauw de anus of vagina wordt. Sommige hebben een heel discreet uiterlijk die er bijvoorbeeld uitziet als de buitenkant van een willekeurig cosmeticaproduct.

Deze masturbators worden standaard geleverd met een flesje glijmiddel waar een verwarmende werking van uitgaat, om goed in de ‘mood’ te komen. Je kunt elke kunstkont reinigen met behulp van bijgeleverde refresh-poeder of een toy cleaner. Het materiaal is waterproof en kan tegen een stootje. Na een uurtje drogen kan de kunst kont dan weer terug in de cup.