0

De Womanizer vs de Satisfyer - Welke is beter?

Beste seksspeeltjes voor de vrouw , Womanizer 

De Womanizer,  is een wereldberoemde sextoy die veel word besproken onder de vrouwen en iedere vrouw raad  deze toy aan andere vrouwen aan omdat de orgasmes zo heftig en intens zijn. Een top seksspeeltje die je moet hebben. Waar je ook zoekt, over deze luxe stimulator is werkelijk geen slecht woord te lezen. Het is dan ook geen wonder dat andere merken de Womanizer proberen te kopiëren of hun eigen invulling willen geven door met een eigen ontwerp te komen. Het leek onmogelijk om met een soortgelijke stimulator te komen, maar de Satisfyer geeft hoop, ook omdat deze een stuk goedkoper is, maar wat zijn de verschillen? waarom een duurdere Womanizer kopen als je ook een soort zelfde product voor 50€ kan kopen? ipv 99€ of 189€ ?  Wij zetten even wat voor en nadelen  voor je op een rijtje.

 

 



 

Het materiaal en de techniek

Beide stimulators zijn gemaakt van hard, stevig plastic. Het mondje is gemaakt van zacht siliconen voor optimaal comfort. Een groot voordeel van zowel de Womanizer als de goedkopere variant: het witte kapje is afneembaar. Hierdoor kun je dit speeltje eenvoudig en snel reinigen met een toycleaner, onder de kraan en zelfs onder de douche. Wat dat laatste betreft: hierin verdient het gouden model een groot pluspunt. De Satisfyer is namelijk waterproof! De Womanizer is dat niet, waardoor hij niet onder de douche of in bad te gebruiken is. verder heeft de womanizer 8 verschillende vibraties en de satisfyer heeft er 11 maar op de Womanizer werkt dit veel makkelijker dan de Satisfyer. De Womanizer is weer een stuk stiller dan de Satisfyer. De Satisfyer geeft meer een zuigende stimulatie terwijl de womanizer meer pulserend is.

Conclusie; Je betaald voor de luxe

De Womanizer ziet er onwijs chique en luxe uit en daar betaal je uiteraard voor. Het zijn allemaal mooie en goeie producten. Zelf bepaal je of je het dus belangrijk vind een mooi kleurtje uit te kunnen zoeken( tijgerprintje, rose, groen, rood ) en een swarovski steen of gewoon een iets simpelere uitvoering die er iets minder mooi uitziet maar die ook wel weet hoe je een vrouw intense orgasmes moet geven ;).

 

Onze top 3 verkoop in onze winkel en online Sexshopzwolle / Erotica Xqlusive

 1. Womanizer Pro40 Magenta/Zilver = 99€ 
 2. Satisfyer Pro 2 = 79€ online in onze winkel te Zwolle nu 49€!
 3. Womanizer Pro Magenta Lace = 189€ 

Kom gezellig langs in onze winkel  Erotica Xqlusive - SexshopZwolle of bestel online je favoriete Womanizer en of Satisfyer.

 

 

Bekijk ook eens
Satisfyer Pro 2 Generation 2 - Goud

€ 34,99

Voor 23:30 uur besteld, zaterdag in huis