0

De 8 meest erotische spelletjes voor koppels

vrouw die houdt van erotische spelletjes

Zijn jullie wel toe aan een beetje uitdaging en wat meer spanning? Staat jullie seksleven op een lager pitje en kan het wel een oppepper gebruiken? Lees dan snel verder. We geven je acht erotische spelletjes, waarmee jullie elkaar lekker kunnen uitdagen. Voer spannende opdrachten uit bij jezelf en bij je partner en laat je fantasie gaan: niets is te gek! De meeste spellen zijn ook geschikt om met meer dan 2 personen te spelen, voor nog wat extra sensatie… Wedden dat jouw avond ineens een stuk spannender wordt dan je dacht?  

8. Kamasutra speelkaarten

We beginnen gelijk met een grote aanrader! De Kamasutra speelkaarten. Heb jij zin in een spannend potje hartenjagen of pesten? Vergeet de ouderwetse speelkaarten en tover deze kaartenset tevoorschijn met op elke speelkaart een unieke Kamasutra positie. Wij zijn benieuwd of jij en je medespeler(s) de verleiding kunnen weerstaan! Laat je verrassen door de speelse standjes! En een leuke bijkomstigheid: de kaartenset is hartstikke betaalbaar. Voor nog geen 4 euro heb jij ze in huis.

7. "Hot affair"

Geen zin om vanavond naar de bioscoop te gaan? Ben je ook wel eens klaar met die saaie avonden op de bank met een zak chips tussen jullie in? Trek ‘Hot affair’ uit de kast en jullie avond krijgt een hele spannende wending! Het heetste spel ooit maakt je aan het lachen en zorgt voor verleiding en liefde. Het spel wordt gespeeld aan de hand van spannende en grappige opdrachten, waardoor de leukste gesprekken ontstaan. Het is niet alleen een super opwindend spel, maar ook plezier is verzekerd. Benieuwd naar wat de winnaar krijgt? De winnaar mag kiezen uit één van de vijftig opwindende fantasieën en mag zich helemaal laten gaan! Voor als je je fantasie werkelijkheid wil laten worden…

6. Voor in het donker: "Bodywand Glow in the dark spel"

Vind je de lampen die altijd aanstaan maar niks en vermaak jij je het meest in het donker? Dan is dit spel écht iets voor jou! Perfect voor in het donker: een spel, helemaal glow in the dark, zodat je alles nog steeds goed kunt zien. Spannend! Er zitten zelfs 2 vibrators bij in glow in the dark! Het spel bevat speelkaarten, een mini wand vibrator, een mini vibrator, verschillende soorten dobbelstenen en sterretjes voor op de wand van de kamer én voor op de tepels! Dus laat de lampen gerust uit, maak het jezelf comfortabel en let’s go!

5. Het Bondage Seduction spel!

Heb je de 50 shades films gezien en ken je de boeken van voor naar achteren? Zou jij ook wel een mister Grey in je leven willen hebben? Of ben je gewoon erg nieuwsgierig? Met dit spel is het mogelijk! Het Bondage Seduction spel is spannend, maar laat je op een rustige en veilige manier kennismaken met BDSM. Hartstikke geschikt voor koppels die opzoek zijn naar wat meer, maar wel rustig willen beginnen. Het spel bevat 36 geile opdrachtkaarten en verschillende BDSM speeltjes. Je krijgt een paar boeien, een blinddoek, een zweepje en 2 dobbelstenen. Eigenlijk alles wat je als beginner nodig hebt. Ontdek met dit spel wat jij lekker vindt en of jij liever dominant of toch onderdanig wil zijn! Laat je fantasie uitkomen met dit sexy spel

4. De voorspel dobbelstenen om helemaal in de stemming te komen

Kunnen jullie wel wat inspiratie gebruiken om het voorspel eens wat spannender te maken? Is het eigenlijk altijd wel een beetje hetzelfde en ben je wel toe aan wat verfrissing? Tijd om daar wat verandering in te brengen met deze opwindende voorspel dobbelstenen. Met deze dobbelstenen kunnen jullie het voorspel eindeloos variëren. Nooit meer inspiratieloos en elke keer wat anders! Gooi de dobbelstenen en voer de opdracht uit. Wedden dat jij en je partner nooit meer zonder dobbelstenen willen? Laat je gaan en maak je partner helemaal gek!

3. Strip poker met een twist

Strippoker, wie kent dit eeuwenoude spelletje niet? Eigenlijk (bijna) altijd wel een succes en je kunt er niet veel verkeerd aan doen. Maar probeer deze versie eens met een twist! Verleid en verras je partner met deze versie! Met deze poker win of verlies je geen geld, maar je wordt wel wat spannende erotische momenten vol passie rijker! En dat is misschien nog wel veel leuker… De stripfase in het begin van het spel is nog maar de eerste stap. Pas op het juiste moment, bluf of verhoog je inzet. Op die manier heb jij invloed op de seksuele afloop van het spel! Dit opwindende spel is geschikt voor twee personen, maar je kunt het ook zeker spelen met meerderen! Om het allemaal nog wat spannender te maken… Zo krijgt pokeren wel een hele andere (geile) dimensie! 

2. Doen durf of de waarheid

Nog zo’n populair spel: doen, durf of de waarheid. Waarschijnlijk heeft bijna iedereen dit spel wel eens gespeeld. De nette versie toen je nog klein was of de stoute versie, toen je misschien wat ouder was. Het blijft een hit! Hebben jullie soms het probleem dat jullie inspiratieloos zijn? Weet je na een paar rondes geen spannende vragen meer? Wij gaan jullie een handje helpen! Wij maakten een lijstje met onze favoriete vragen en opdrachten:

Vragen:

  • Op welke momenten vind jij mij het meest sexy?
  • Wat is jouw grootste, stoutste fantasie?
  • Als je ooit een trio zou hebben, met welke personen zou dit dan zijn?
  • Wat is jouw favoriete seksspeeltje?
  • Wat is illegaal, maar zou je zeker weten willen doen als het legaal zou zijn?

Opdrachten:

  • Kijk naar de persoon links van je en doe alsof je een orgasme krijgt
  • Is er een zwembad? Ga skinnydippen!
  • Trek je ondergoed uit en trek het de hele avond/nacht niet meer aan.
  • Ruil van kleding met de persoon rechts van je

Wist je dat wij ook het Doen, durf of de waarheid-spel verkopen? Met deze spannende, erotische versie leer jij je partner beter kennen en zul jij je grenzen moeten verleggen om te winnen! Wie uiteindelijk de meeste punten heeft wint. Wat de winnaar krijgt? Dat mogen jullie bepalen…

1. Ultiem verlangen, het ultieme erotische bordspel

Alweer het laatste spel, maar zeker niet de minste: Ultiem verlangen, hét ultieme erotische bordspel. Aan de hand van opwindende vragen en opdrachten leer jij de grenzen van jou en je partner kennen en komen jullie er van elkaar achter wat jullie echt lekker vinden. Dit spel helpt je over seks praten, want we weten dat dat soms best moeilijk kan zijn. Dit vrouwvriendelijke, erotische spel helpt partners op een ongedwongen en speelse manier om over hun seksuele wensen, verlangens en fantasieën te praten. En niet alleen praten, maar ook uitproberen natuurlijk! Het klinkt heel cliché, maar jullie seksleven zal nooit meer hetzelfde zijn… 

Bekijk ook eens
Kama Sutra Speelkaarten

€ 7,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Voorspel Dobbelstenen

€ 5,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Ultiem Verlangen - Kinky Edition Kaartspel

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Truth or Dare - Erotische Editie

€ 29,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis
Kamasutra Pokerspel

€ 24,99

Voor 23:30 uur besteld, vrijdag in huis